Priključi se dječjem zboru Chopinine u Sesvetama

Počela je nova školska godina, a samim time i novi izazovi. Voliš se družiti, a pritom voliš glazbu i ona te pokreće? Sad je pravi trenutak da se pojaviš na audiciji za nove članove unutar pjevačkog studija Mozartine.

Dječji zbor Chopinine traži nove članove na području Sesveta i okuplja djevojčice od 6 do 12 godina. Zbor je osnovan u studenom 2015. godine, kao šesti podmladak Djevojačkog zbora Mozartine. Odrastanjem, djevojčice, članice ovoga zbora, prelaze u Djevojački zbor Mozartine.

Chopinine od osnutka vodi, nekadašnja solistica Djevojačkog zbora Mozartine, Kristina Horvat. Ako voliš zabavu, pozitivnu atmosferu, putovanja, upoznavanje novih kultura i uz sve to voliš pjevati, studio Mozartine je pravo mjesto za tebe! Sada kad imaš sve potrebne informacije, vrijeme je da se pridružiš ovoj raspjevanoj obitelji i otkriješ svijet glazbe uz nezaboravna putovanja po Hrvatskoj ali i cijelom svijetu!

Zborovi unutar studija Mozartine njeguju klasičnu glazbu, a kroz godine djelovanja nanizali su veliki broj uspjeha nastupajući na brojnim humanitarnim i prigodnim događanjima. Svojim jedinstvenim nastupima su osvojili publiku te obišli mnoge europske, ali i svjetske gradove poput Londona, Budimpešte, Varšave, Stockholma, Bruxellesa, Beča, Chicaga, Detroita, Bostona, New Yorka i mnogih drugih. Predivna prilika za doživjeti i osjetiti potpuno novo iskustvo u pjevanju, druženju, putovanjima, glazbi koja spaja!

Vidimo se na audiciji u terminima proba, utorkom ili četvrtkom od 19.15-20.45 sati u dvorani DV Šegrt Hlapić, adresa je ulica Dobriše Cesarića 4!

Audicija je otvorena za djevojčice u dobi od 6 do 12 godina.