HSLS izborna skupština

Dragi stranački prijatelji,
sa zadovoljstvom vam priopćavamo, da je u nazočnosti pedesetak članova HSLS-a Ogranka Sesvete, uspješno održana izborna Skupština Ogranka Sesvete. Nazočnim članovima skupštine obratili su se gosti, predsjednici HSS-a i HDZ-a Sesvete. Predsjednik HSLS-a gospodin Darinko Kosor  poručio je nazočnim članovima HSLS-a Sesveta, da će zajedničkim radom uskoro  biti vidljivi još veći uspjesi HSLS-a ne samo u Gradu Zagrebu već i na nacionalnoj razini. Skupštini su bili nazočni  direktor stranke Alen Lochert i tajnik GV HSLS-a GZ, Alen Ostojić.

Ukupno je izabrano 14 dužnosnika Ogranka od kojih ističemo 2 potpredsjednika Ogranka, gospodu Iliju Jerbića i Tihomira Hranjeca, dok je za novog predsjednika Ogranka izabran gospodin Boris Matoic Boki (098472470, mail: info@non-stop.hr).

U prigodnoj riječi zahvale nakon izbora, novi predsjednik se zahvalio gospodinu Rumenjak Zvonku na osmogodišnjem vođenju Ogranka i velikom doprinosu koji je dao stranci,  te je ujedno obećao puno rada i kvalitetnih projekata na zadovoljstvo svih građana Sesveta i Grada Zagreba.

Zajedničko duženje nastavljeno je dugo u noć uz pjesmu , zabavu i prigorske specijalitete.

Novom predsjedniku Ogranka Sesvete i svim novoizabranim dužnosnicima  i članovima Ogranka Sesvete, čestitamo i želimo uspjeh u razvoju našeg HSLS-a!

Srdačan pozdrav,

Tajnik GO HSLS-a GZ
Alen Ostojić