Sportaš mjeseca – Siječanj 2015.

Od sada na našem portalu možete glasati za sesvetskog sportaša mjeseca. Po završetku natjecateljskog mjeseca naša stručna komisija će izabrati tri po njihovom mišljenju najbolja kandidata i predložiti vam ih na glasanje. Sportaš mjeseca prema portalu Sesvete Online SPORT je onaj tko do desetog sljedećeg mjeseca prema izboru čitatelja skupi najviše glasova.

How Is My Site?

Pregled glasova

Loading ... Loading ...

 

Untitled

1.Iva Radoš – Taekwondo klub Metalac – Sesvećanka koja se natječe za zagrebački taekwondo klub Metalac, odlično je otvorila 2015. na turnirima u Grčkoj i Bosni. Sredinom mjeseca Iva se natjecala na G1 turniru u grčkom Thessaloniku, od kuda se vratila sa zlatnim odličjem. Također sličan scenarij dogodio se i u Sarajevu krajem mjeseca gdje je također osvojila zlatnu medalju. Svojim rezultatima Iva je zaslužila da se natječe i za sesvetskog sportaša mjeseca.

2.Filip Hrgović – Astana Arlans Kazakhstan – Filip, već prozvan trenutno najboljim hrvatskim teškašem, natječe se za Kazakhstanski Arlans iz Astane u World series of boxing (WSB). Proteklog mjeseca sa svojom Astanom gostovao je kod Poland Hussarsa u Poljskoj gdje mu je protivnik bio Poljak Paweł Wierzbicki. Odličnom borbom Hrgović je meč odveo u jednom smjeru, nakon tri runde, odlukom sudaca, pobjedio je 50:44, 50:43, 50:44 i tako donio pobjedu svojem timu. Ovom predstavom Filip Hrgović je zaslužio da ga uvrstimo među tri sesvetska sportaša koji su obilježili mjesec siječanj.

3.Tea Jakara – ŽRK Sesvete Agroproteinka – Sesvetske rukometašice odlično su otvorile nastavak prvenstva u I. HRL za žene, u tri dosadašnje utakmice donijele su maksimalnih 6 bodova i trenutno drže 4. mjesto na tablici. Uvelike tome je pridonjela naša treća kandidatkinja Tea Jakara. Desno krilo sesvetskih rukometašica u utakmicama protiv Trešnjevke, Bjelovara i Zrinskog zabila je ukupno 13 pogodaka, uzevši u obzir da je 13 pogodaka zabila iz 14 pokušaja, Tea ulijeva sigurnost s desnog krila za Sesvećanke.

Untitled1SLUŽBENI SPONZOR SPORTAŠA MJESECA

Oglas