Sportaš mjeseca – Siječanj 2015.

Od sada na našem portalu možete glasati za sesvetskog sportaša mjeseca. Po završetku natjecateljskog mjeseca naša stručna komisija će izabrati tri po njihovom mišljenju najbolja kandidata i predložiti vam ih na glasanje. Sportaš mjeseca prema portalu Sesvete Online SPORT je onaj tko do desetog sljedećeg mjeseca prema izboru čitatelja skupi najviše glasova.

[poll id=”1″]

 

Untitled

1.Iva Radoš – Taekwondo klub Metalac – Sesvećanka koja se natječe za zagrebački taekwondo klub Metalac, odlično je otvorila 2015. na turnirima u Grčkoj i Bosni. Sredinom mjeseca Iva se natjecala na G1 turniru u grčkom Thessaloniku, od kuda se vratila sa zlatnim odličjem. Također sličan scenarij dogodio se i u Sarajevu krajem mjeseca gdje je također osvojila zlatnu medalju. Svojim rezultatima Iva je zaslužila da se natječe i za sesvetskog sportaša mjeseca.

2.Filip Hrgović – Astana Arlans Kazakhstan – Filip, već prozvan trenutno najboljim hrvatskim teškašem, natječe se za Kazakhstanski Arlans iz Astane u World series of boxing (WSB). Proteklog mjeseca sa svojom Astanom gostovao je kod Poland Hussarsa u Poljskoj gdje mu je protivnik bio Poljak Paweł Wierzbicki. Odličnom borbom Hrgović je meč odveo u jednom smjeru, nakon tri runde, odlukom sudaca, pobjedio je 50:44, 50:43, 50:44 i tako donio pobjedu svojem timu. Ovom predstavom Filip Hrgović je zaslužio da ga uvrstimo među tri sesvetska sportaša koji su obilježili mjesec siječanj.

3.Tea Jakara – ŽRK Sesvete Agroproteinka – Sesvetske rukometašice odlično su otvorile nastavak prvenstva u I. HRL za žene, u tri dosadašnje utakmice donijele su maksimalnih 6 bodova i trenutno drže 4. mjesto na tablici. Uvelike tome je pridonjela naša treća kandidatkinja Tea Jakara. Desno krilo sesvetskih rukometašica u utakmicama protiv Trešnjevke, Bjelovara i Zrinskog zabila je ukupno 13 pogodaka, uzevši u obzir da je 13 pogodaka zabila iz 14 pokušaja, Tea ulijeva sigurnost s desnog krila za Sesvećanke.

Untitled1SLUŽBENI SPONZOR SPORTAŠA MJESECA