Osvojen Božićni turnir-Sesvete 2015

Završio je 16. Božićni turnir – Sesvete 2015, a igrao se 19. i 20.12.2015, u dvorani Jelkovec-turnir 2002/03 godište, i dvorana Gimnazija-turnir 2000/01 godište.

U godištu 2002/03, nastupile su slijedeće ekipe : Sesvete, Lokomotiva, Podravka, Karlovac, Ivanić, Trešnjevka, Sisak i Grude, i igralo se u dvorani u Jelkovcu.
U godištu 2000/01, nastupile su slijedeće ekipe : Sesvete, Lokomotiva, Podravka, Cerna, Levalea, Garešnica, Grude, Trešnjevka, i igralo se u dvorani u Gimnaziji.

Naša ekipa je prikazala odličan rukomet i zasluženo smo osvojili prvo mjesto, bez poraza. Redom smo pobijeđivali Trešnjevku 18:6, Lokomotivu 20:10, Sisak 16:9, Ivanić 11:7 i u finalu ponovo Lokomotivu 15:9. Moramo pohvaliti sve igračice koje su nastupile. Sve su dale svoj maksimum i borile su se kao Lavice, nisu se štedjele ulaziti u čvrste duele, borile su se za svaku loptu, doslovno su se bacale na glavu, i to je sve rezultiralo osvojenim turnirom, treći puta zaredom. Osim toga, imali smo “najbolju vratarku turnira”, Elenu Pugar, koja je svojim obranama izluđivala protivnice i davala sigurnost našim igračicama. Sakupila je veliki broj obrana, kako iz igre tako i u sedmercima. Isto tako, nagrada “najbolja igračica turnira”, ostala je u Sesvetama. Dobila ju je Magdalena Jurić, koja je odigrala vrhunski u obrani i napadu, iznuđivala sedmerce, zabijala golove, razigravala suigračice i za nagradu ,od strane roditelja Lokosica, dobila je i novi nadimak “ženski Karabatić”.
Nagradu za “najbolju strelkinju turnira” dobila je igračica RŠK Karlovac Paula Šepac.

U dijelu turnira za 2000/01 godište, igralo se identično finale, RK Sesvete protiv RK Lokomotive. U tom susretu boljom se pokazala ekipa Lokosica koja je pobijedila našu ekipu i osvojila turnir. Iz ekipe RK Lokomotive stigle su nam “najbolja vratarka turnira”, Iva Ivčić, koja je u finalu branila fantastično, i “najbolja igračica turnira”, Lara Miholić. Titulu “najbolje strelkinje turnira” ponijela je Lea Franušić iz Podravke.

Božićni turnir 2015

Poredak 2002/03

1. RK Sesvete
2. RK Lokomotiva
3. RŠK Karlovac
4. RK Ivanić
5. RK Podravka
6. RK Sisak
7. RK Trešnjevka
8. RK Grude

Najbolja vratarka : Elena Pugar – RK Sesvete
Najbolja strelkinja : Paula Šepac – RŠK Karlovac
Najbolja igračica : Magdalena Jurić – RK Sesvete

Poredak 2000/01

1. RK Lokomotiva
2. RK Sesvete
3. RK Levalea
4. RK Trešnjevka
5. RK Podravka
6. RK Garešnica
7. RK Cerna
8. RK Grude

Najbolja vratarka : Iva Ivčić – RK Lokomootiva
Najbolja strelkinja : Lea Franušić – RK Podravka
Najbolja igračica : Lara Miholić – RK Lokomotiva