U Sevetama ubuduće samo jedan nogometni klub

Prenosim sa FB stranice NK Sesvete:
“U Sesvetama je održana zajednička izvanredna izborna skupština NK Sesvete i NK Croatia Prigorje. Na skupštini je odlučeno da će ubuduće u Sesvetama djelovati samo jedan klub pod imenom NK Sesvete, a NK Croatia Prigorje prestaje djelovati kao udruga građana. Svi igrači i treneri iz škole nogometa prelaze u NK Sesvete a time će škola nogometa NK Sesvete ubuduće imati 18 kategorija i 13 licenciranih trenera. U natjecanju će biti samo jedna seniorska ekipa koja će iduće sezone igrati u 2. HNL.

Na skupštini je izabrano novo zajedničko vodstvo kluba a za predsjednika jednoglasno je izabran Pero Karatović, za dopredsjednika prof. Slavko Ivanković. Direktor kluba u narednom četverogodišnjem mandatu biti će Dražen Markota, a sportski direktor Dino Babić.
Ostali izabrani članovi izvršnog odbora su Marijan Tomurad. Ilija Tokić, Ivan Pehar, Damir Poljak, Ante Pazonić, Željko Grbavac, Mario Vlajić, Ivan Bajkovec, Slaven Petričević i Ivan Jakšetić. U nadzorni odbor izabrani su Ivan Šarec Nemec, Josip Celinić i Josip Polanec. Među 51 članom skupštine izabarani su između ostalih i predstavnici braniteljskih udruga iz Sesveta,Sesvetski gospodarstvenici, a da se radi o “Sesvetskom” klubu u skupštinu je izabaran i župnik župe Svih Svetih
vlč. Mario Migles.
Predsjednik Pero Karatović: “Uvjeren sam da ova skupština može osigurati uvjete da Sesvete koje imaju 80 000 stanovnika ima stabilan drugoligaški klub sa prvoligaškim ambicijama. Prvenstveni cilj nove Uprave je da zajedno sa gradom izgradimo stadion za 6-8 000 gledatelja u Sesvetskoj dolini za što je u tijeku izrada projektne dokumentacije. Stadion Sv. Josipa Radnika u tom slučaju ostaje kao trening kamp za 500 djece u školi nogometa.
Svjestan sam da sve ovo izgleda pre ambiciozno ali zna s eda smo poznati po tome da sva obećanja ostvari.”