Akcijske cijene pvc stolarije u Final Formi

Akcijske cijene pvc stolarije u Final Formi

Tvrtka Final Forma iz Popovca kraj Sesveta trenutno nudi popuste na cijene svog asortimana i usluga. Ponosni smo istaknuti da svojim kupcima nudimo kompletnu uslugu renoviranja postojeće stolarije od demontiranja stare stolarije, montaže i zidarske obrade. Savjetom možemo pomoći kako odabrati stolariju koja će se idealno uklopiti u Vaše navike stanovanja, vizuru Vašeg objekta a uz to će imati vrhunska izolacijska svojstva tako da bi s godinama koje dolaze mogli uštedjeti na energentima potrebnim za grijanje prostora uz minimalan trošak održavanja.

Gealan

Za sve naše proizvode je osiguran servis i eventualna nadogradnja dodatnim materijalima kao što su klupice, komornici, promjena stakala, okova, roletama na izbačaj i sl. Radimo sa kvalitetnim materijalima te dajemo garanciju od 10 godina.

Gealan 6 komorni profili

Gealan

U svom postojanju preko 15 godina imamo tradiciju proizvodnje građevne stolarije od drveta koja je bila u našim počecima da bi nakon toga se specijalizirali za proizvodnju pvc stolarije i nastavili sa sa usavršavanjem i prilagođavanjem modernim trendovima i materijalima.
Naša ekipa montera je educirana i osposobljena da prilikom montaže naših proizvoda vodi računa o kvaliteti završnih radova, ugradnje samih proizvoda, komunicirajući s investitorima kako bi se pronašao kompromis oko detalja izvedbe. Vodimo brigu i oko toga da stanje nakon demontaže stare stolarije bude najmanje invazivno kako bi šteta bila najmanja.
Također držimo da su cijene naših proizvoda konkurentne jer radimo sa materijalima koji spadaju u vrh klase a s druge strane brinemo se da naši kupci imaju kompletnu uslugu tako da nakon naših radova kupac ne treba tražiti drugog izvođača koji će napraviti ono što je ostalo kako bi stolarija bila funkcionalna.
Primjer su limenke odnosno zgrade koje su rađene nakon poplave. Kod takvih zgrada je potrebno napraviti zid na kojem će se osloniti pvc prozori a nakon toga je potrebno napraviti opšavne limove i osigurati kako ne bi došlo do procurivanja vode u stan.
Radimo i na stanovima koji su na višim katovima gdje je bitno osigurati u prvom redu djelatnike a i materijale s kojima se radi.
Za one koji planiraju u budućnosti mijenjati stolariju pripremili smo videozapise sa montaža pvc stolarije na youtube gdje možete pogledati naše uradke.
A ako imate konkretne upite i želite pogledati opširnije o našim proizvodima i cijenama posjetite našu web stranicu http://www.pvc-stolarija.hr.

Naši kontakti su:
Adrijan: 091/322-5671
Bernard: 095/905-9200
Tel: 01/2010341
Fax: 01/7890-341

Želimo Vam uspješnu renovaciju Vaših stanova, kuća i poslovnih prostora!