Radovi na Zagrebačkoj cesti od Otona Ivekovića do Brestovečke

U periodu od subote 06.07.2019. godine od 08.00 sati do nedjelje 25.08.2019. godine do 20.00 sati izvodit će se radovi na izgradnji vodoopskrbnog cijevovoda na Zagrebačkoj cesto i to na dijelu od Ulice Otona Ivekovića do Brestovečke ceste. U navedenom periodu biti će zauzet sjeverni kolnik te će se promet odvijati po južnom kolniku i to dvosmjerno.

Zbog radova u zoni raskrižja Zagrebačka/Anke Krizmanić i Zagrebačka/Ljudevita Posavskog biti će onemogućeno prometovanje iz navedenih prometnica u smjeru Zagrebačke ceste i obratno. Promet Zagrebačkom cestom u smjeru istok-zapad odvijati će se privremeno uz postavljenu regulaciju.

Građane molimo da obrate pozornost na postavljenu signalizaciju te za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu.

Također molim građane da koriste obilazne pravce kojih nažalost nema puno jer eto gradske vlasti su trome po tome pitanju pa još nije napravljen produžetak Branimirove ulice. Svi koji idete za Kašinu a dolazite iz smjera Slavonske avenije poželjno bi bilo da odete na obilaznicu pa izlaz Popovec/Soblinec jer ćete sigurno brže stići. Ostali mogu koristiti ceste i to pružni prijelaz na Jelkovečkoj ulici (tu se isto zna čekati zbog vlakova a i sam pružni prijelaz je katastrofa te se morate voziti sporije ukoliko ne želite da si uništite auto) kao i pružni prijelaz na Selničkoj ulici.

Uglavnom, oboružajmo se strpljenjem.

Veći prikaz zone radova: