Tradicionalni zimski pohod na Lipu

Poštovani planinarski prijatelji!

I ovog siječnja planinarsko društvo “Lipa” već tradicionalno organizira Zimski planinarski pohod s hodanjem od centra Sesveta do našeg doma na Lipi. Ovaj pohod posvećujemo našem nedavno preminulom dugogodišnjem članu, predsjedniku i idejnom začetniku zimskog pohoda, Ivanu Horvatu po kojem od 2016. godine zimski pohod nazivamo njegovim imenom. Planinarski pohod će se održati u nedjelju, 10. siječnja 2016. s početkom u 8.30 sati ispred spomenika Hrvatskim braniteljima na raskrižju Zagrebačke i Bistričke ulice u Sesvetama.

Lipa 2015

Nadamo se da ćete se i ove godine pridružiti u velikom broju. Zato pozovite i svoje prijatelje da upoznaju lijepe medvedničke prigorske krajolike!

Molimo društva koja dolaze organizirano u većem broju (više od 5 sudionika) da nam se najave radi lakšeg prijema i organizacije pohoda.

Više detalja u privitku.

Ujedno Vas obavještavamo da će se Dan sesvetskih planinara – Dan Lipe kod doma na Lipi u 2016. godini održati u nedjelju, 19. lipnja , a 13. Ljetni planinarski pohod na Lipu u nedjelju, 28. kolovoza.

Za organizatora:
Zdravko Bartolić, predsjednik HPD LIPA SESVETE
mobitel: 099/2780040
e-mail: zdravko.bartolic1@zg.t-com.hr

Vladimir Beštak, vodič
mobitel: 091/5335391
e-mail: vladimir.bestak@zagreb.hr