Problem oko odvodnje u ulici Vukasi (Vugrovec)

Stanovnici naselja Vugrovec pozvali su gospodina Ivana Dokšu (22.12.2019.) gdje je komunalni redar htio kazniti stanovnike ulice Vukasi zato što nemaju pristojnu odvodnju nego je ona improvizirana.

Ivan Dokša snimio je kratki video o samome problemu.

Stanovnici Vugrovca također plaćaju prirez 18% kao i svi stanovnici ostalih gradskih četvrti u Zagrebu ali nemaju prioritete za napredak kao neki drugi dijelovi grada. Također plaćaju i slivne vode.

Gradske vlasti stanovnike sesvetskog kraja sjete se samo u predizborno vrijeme i tada im se puno toga obeća a na kraju se napravi jako malo. Sesvetski kraj je izrazito zanemaren od strane gradske vlasti i Dokšina borba za bolji i kvalitetniji život u tom dijelu Zagreba je samim time ispravna, pravedna i opravdana.

Dana 24.12.2019. godine poslani su djelatnici da saniraju problem. Dakle može se kad se hoće.

Portal Sesvete Online zahvaljuje se gospodinu Ivanu Dokši na pomoći oko rješavanja problema, gosp. Dinku Zubanoviću što je pozvao gosp. Ivana Dokšu, gospođi Nataši Vučkov što je probleme iznijela na sjednici Vijeća gradske četvrti Sesvete, gosp. Josipu Jakšetiću što je uložio svoj trud kao vijećnik MO Vugrovec Gornji kao i grupi Prigorje i Sesvete u srcu te svim ljudima koji se nalaze u njoj.