Urnebesna predstava “Crnogorac u krevetu (Petkove muke)”

Crnogorac u krevetu uskoro stiže u Sesvete, još samo jedan dan do nastupa – 19.12. u 19.30h – Dvorana Narodnog sveučilišta. Požurite broj ulaznica ograničen! Cijena karte 50 kn. Rezervacije na broj 091 344 0430.
Nakon urnebesnih osam predstava odigranih u Splitu, najposjećenije predstave u Makarskoj te prepunih dvorana diljem Lijepe naše tijekom listopada – urnebesna, najgledanija crnogorska komedija svih vremena “Crnogorac u krevetu (Petkove muke)” ponovno otišao na turneju po Hrvatskoj.
“Crnogorac u krevetu” je poznata komedija koja se bavi crnogorskim načinom života i običajima te na duhovit način govori o svim životnim fazama.
“Petkove muke” je nastavak komedije sa karakterističnim crnogorskim humorom, koja na duhovit način opisuje Petkove muke zbog zaljubljenosti mlade djevojke koju glumi mlada kazališna i filmska glumica Boba Latinović. Da li će se Petko prepustiti žaru strasti ili će se othrvati udvaranjima vidjet ćemo uskoro u novoj kazališnoj komediji.
Talent glumca i autora komedije Peđe Šuškavčevića otkriven je 1987. i od tada je status i simbol crnogorske komedije. U Splitu su karte za predstave rasprodane u jednom danu. Poneki gledatelji su tri puta gledali istu predstavu u Splitu, tražeći ulaznice za rodbinu i prijatelje, časteći ih za rođendane, poklanjajući im jedan originalan i nezaboravan poklon.
Ono što nam najviše nedostaje u današnje vrijeme je malo smijeha, a smijeh je u ovoj predstavi zagarantiran i to puna dva sata.
Crnogorac Petko je obećao u Sesvetama napraviti pravi urnebes, kojeg će sesvetska publika pamtiti.