Nina Kraljić dolazi u Jazz caffe Forum

Najljepši glas Hrvatske, glazbenica Nina Kraljić, dolazi u Jazz caffe Forum!

Nina Kraljić Trio dolazi u Sesvete sa svojim programom “Acoustic World Music Experience”!

Program je to koji predstavlja glazbeno putovanje kroz mističan i ambijental etno world music zvuk sazdan od unikatnih aranžmana, pravu world music poslasticu probranih pjesama filmske glazbe, hrvatskog i svjetskog etna, ambijental, indi, sevdaha covera svjetskih i hrvatskih skladbi, te vlastitih skladbi sa Nininog novog albuma naziva “Samo”. Nina je već u svijetu glazbe poznata i prepoznata kao izvođač koji izvedbom svaku pjesmu učini posebnom i svojom a njen glazbeni program nas zaista vodi na “put oko svijeta”.

Nina Kraljić pobjedom u natjecanju The Voice 2015. Hrvatska i zvanično je postala najljepši glas Hrvatske, te od tada niže glazbene uspjehe. Dobitnica je nagrade Porin za najboljeg mladog izvođača 2016. godine, nagrade Music Pub za najbolji ženski vokal, predstavnica je Hrvatske i finalistica Eurosonga 2016. godine u Švedskoj, dobitnica nagrade “Slavenska nada” na međunarodnom natjecanju u Bjelorusiji 2017. godine.

Prepoznata je i u inozemstvu nominacijom MTV Adria EMAs 2017. godine. Pobjednica je festivala u Pitomači 2018. godine sa pjesmom “Oj meglica”.

Surađuje sa mnogim glazbenim imenima kao što su Matija Dedić, Igor Geržina, Jacques Houdek, Dunja Knebl, Doris Karamatić, Goran Karan te mnogi drugi, može se pohvaliti nastupima sa Tamburaškim orkestrom HRT-a, JAZZ orkestrima, Vojnim orkestrom, Komornim orkestrima, nastupima u Koncertnim dvoranama i festivalima, kao i inozemnim turnejama, nastupima u KC Lisinski i mnogim drugim nastupima diljem Regije.

Nina Kraljić aktivno se bavi i sinkronizacijom crtanih filmova, te je tako posudila glas mnogim poznatim likovima : lik Gerde u “Snježnoj Kraljici” koja upravo igra u kinima diljem Hrvatske, Sofija u “Princezi Sofiji”, Bella u “Ljepotici i Zvijer”, Štrumpfovi, Rio 2, Ferdinand i mnogi drugi…

Koncert je u Jazz caffe Forum 01.02.2019. godine, a početak koncerta je u 21 h i ulaz je besplatan.