Kviz općeg znanja

Dragi naši KOZaši i KOZašice, a i oni koji će to tek postati, čujte i počujte!

S velikim veseljem vam želimo predstaviti novu lokaciju u kojoj ćete moći zaigrati KOZu, kviz općeg znanja. U petak, 5. 5. 2017., s početkom u 20 sati, održat ćemo svoju prvu KOZu u Sesvetama, u prostoru Biljar kluba 8 Ball (Kelekova ulica 4).

Pravila su standardna, ali za sve koji se prvi put upoznaju s KOZom ne škodi ponoviti: svaka ekipa može imati od 2 do 4 člana (ako vas je 5 ili više možete igrati, ali ne i boriti se za nagrade). Kotizacija je 20 kn po članu ekipe, a našim vjernim sponzorima posebno za ovu priliku pridružili su se i neki sasvim novi, što znači da je nagradni fond više nego zadovoljavajući čak i za one igrače kojima čast pobjede na KOZi nije dovoljna!

Struktura kviza nije se promijenila: u Općem kaosu vam postavljamo 25 pitanja općeg znanja na koja morate jednostavno ponuditi odgovor. Nakon toga vas čeka Sofijin izbor, gdje će 4 nasumično izvučena natjecatelja birati iduće 4 kategorije koje će se pogađati. Kad riješimo Sofijin izbor slijedi kratka pauza u kojoj mi ispravljamo vaše odgovore i čitamo rješenja, dok vi odmarate i pripremate se za najtežu kvizašku kategoriju svih vremena, Multimedijalnu kaljužu. U Kaljuži vam prikazujemo 5 videa na kojima ćete morati pogoditi što vidite, što čujete i što čitate. Zvuči jednostavno? Nije. Nakon toga igramo Čija mama crne brege dere, odnosno klasičnu igru asocijacija. Mi vam postavljamo 5 pitanja, a svaki odgovor je hint za stvarnu osobu. I tako dva puta. Nakon toga slijedi još jedna pauza, ispravljanje i čitanje odgovora te Točno u podne, finale u kojem će snage u brzopoteznim pitanjima odmjeriti dvije najjače ekipe. Slijede nagrade, fotkanje, cuganje, što vaše srce poželi.

Svoje ekipe možete prijaviti ispunjavanjem ovog jednostavnog obrasca.

http://koza.fak.hr/prijava-na-kozu/

Nadamo se da se vidimo u što većem broju!