Božićna priredba u Gimnaziji Sesvete

Gimnazija Sesvete jučer je na trenutak postala bečki Musikverein i svojom priredbom obilježila kraj jednog obrazovnog razdoblja i početak blagdanskih dana.

Jučerašnja priredba samo je dio božićnih događanja koji su se u ovim adventskim tjednima organizirali u Školi. Prodaja kolača u humanitarne svrhe, brojni sportski turniri i susreti: nogomet, rukomet, košarka, stolni tenis…

I ovoga puta naši su učenici pokazali sva svoja umijeća i talente kojima su razveselili brojne goste, profesore i učenike. Ženska vokalna skupina izvela je Ave Mariu te Tihu noć na njemačkom i hrvatskom jeziku. Školski zbor pripremio je praizvedbu skladbe Zdravo budi mladi kralju i Carol of the bells, školska klapa je u svom klapskom ugođaju izvela pjesmu Ne diraj moju ljubav, a školska rock skupina u rock ritmu otvorila nam je Put ka sreći. Učenici naprednog njemačkog u svojoj čestitici dočarali su nam dio njemačkog božićnog ugođaja, a njihov Christkindl sa svojom anđeoskom pratnjom podijelio je božićne poruke mira i blagostanja. Prštale su čestitke na engleskom, francuskom, talijanskom i latinskom jeziku, a među njima O Božiču čuo se i naš domaći, prigorski kaj!

Kao šećer na kraju nastupila je školska dramska skupina i nasmijala nas do suza svojom predstavom Božićni kaos!

I ovim vam putem, učenici, djelatnici i svi dragi prijatelji Gimnazije Sesvete žele sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u 2015. godini!

http://gimnazija-sesvete.skole.hr/fotogalerija?show=album&id=47
http://gimnazija-sesvete.skole.hr/?news_hk=1&news_id=544&mshow=1512#mod_news