10. Dani zahvale i zajedništva

10. Dani zahvale i zajedništva održavaju se 1. i 2. lipnja 2013 godine na livadi između SŠ Sesvete te restorana Sesvetska dolina.
Kao i zadnjih 9 godina, i ove godine smo se potrudili obogatiti kulturni i zabavni život u Sesvetama, koji je inače zaista siromašan!

Subota je rezervirana za školsku olimpijadu, natjecanje između 4 osnovne škole (OŠ Brestje, OŠ Sopnica, OŠ Luka i OŠ Sesvete), natjecat će se u odbojci, rukometu, nogometu…
Poslijepodne možete uživati u nastupima plesnih skupina, a navečer će vas zabavljati Bojan Jambrošić, TS Legende, TS Noćni svirci i bend Duo Twix!

U nedjelju započinjemo dan u 11 sati sa središnjim događajem Dana zahvale i zajedništva – Svetom misom u našem Pastoralnom centru u Sesvetama, nakon Svete mise napravit ćemo procesiju kroz Sesvete od Pastoralnog centra do prostora na kojem se odvijaju Dani zahvale i zajedništva (livada između SŠ Sesvete i restorana Sesvetska dolina), oko 13h moći ćete uživati u nastupu limene glazbe i mažoretkinja, a u isto vrijeme će se održati gulašijada, nekoliko timova će se okušati u pripremi gulaša, koji ćete moći besplatno probati.
Poslijepodne će se održati natjecanje u potezanju užeta, zatim oko 16:30 slijede nastupi KUD-ova. U 19h se možete opustiti uz duhovnu glazbu sastava RiM.
U 20h započinje urnebesna tamburaška večer uz TS Ranom zorom, a Dani zahvale završavaju koncertom popularnog Miroslava Škore!

Dođite na prostor između srednje škole Sesvete i restorana Sesvetska dolina (preko puta Kauflanda) i zabavite se uz bogat gastronomski program pod šatorom!