Sesvetske jeseni 2013???

Deveti mjesec je zakoračio prema dolasku jeseni a o Sesveteskim jesenima ni riječi. Vjerojatno će organizator kao i zadnjih nekoliko godina oglasiti tjedan dana prije samog početka manifestacije. Kao što vjerojatno znate, Sesvetske jeseni su se održavale sa samim dolaskom jeseni tj. krajem devetog mjeseca.

Zašto organizator ne najavljuje Sesvetske jeseni nekoliko tjedana prije a možda čak i mjesec dana unaprijed? Zašto stanovnici Sesveta moraju tjedan dana prije samog početka manifestacije saznati termin?

Zašto to sve govorim? Zato što sam upoznat sa nekim drugim manifestacijama za koje se termin zna mjesecima unaprijed i gdje je puno teže sve dogovoriti nego nešto na lokalnoj razini kao Sesvetske jeseni.

Ako ih ove godine ne bude to će biti velika šteta.

2 misli o “Sesvetske jeseni 2013???

  1. Ja sam upravo večeras nabasala na šator dolje kod potoka, tonska proba u toku… nigdje nikakvog plakata, nitko ne zna ni kakav je program ni tko svira… nažalost, umjesto festivala zabave, izgleda kao običan seoski vašar, da ne kažem cirkus… :(((

  2. Neorganizirana i kvazi intelektualna sesvetska mjesna samouprava po tko zna koji put dokazuje samo jedno – Sesvete jesu i ostati će selendara.

Odgovori