..ja sam zavrsila tu skolu prije 10 godina, i tada nije bilo normalno stanje, mogu misliti kakvo je sad..
..a ovo sto se dogodilo je prestrasno..nadam se da ce se sto prije oporaviti i da ce odgovorni snositi posljedice..
moja sestra je '72. godiste, isla je u Badel, i vec tada je Luka skola slovila kao problematicna.
ja sam '83. godiste, i kao sto Nina kaze, vec tada je situacija bila alarmantna. isla sam u Badel, i sjecam se da su nam u visim razredima prebacivali problematicnu djecu iz Luke k nama. kao, Luka skola ih je izbacila..
iz moje generacije znam podosta vrsnjaka koji imaju policijske dosjee, znam i neke koji su zatvorsku kaznu odgulili.
u srednju skolu isla sam u Sesvetama i dosta puta prolazila i pored osnovne Luke skole. tako sam jednom imala prilike vidjeti djecaka kojemu po tjelesnoj gradji ne bih dala vise od 10 godina. no, malac je imao cik u zubima i dimio kao veliki.
price o tome kako Lucani stanu na onaj most preko Vugera sto vodi prema skoli i ne pustaju djecu da prodju dok im "ne plate" smo, vjerujem, svi barem jednom culi..
ne kazem da su druge osnovne skole cijepljene protiv raznoraznih djecjih gluposti, no zaista, nisam cula da o ikojoj drugoj skoli kolaju bas takve price, i u tolikom broju, I TO GENERACIJAMA!! zaista mi nije jasno kako vec jednom netko ne odreagira!! nepojmljivo mi je da vec godinama i godinama oko te skole traje jednoteista prica! pa zaboga, i ravnatelji, i pedagozi i ucitelji - hrpa njih se vec izmijenjala u citavom tom periodu, zar su bas svi bili toliko inertni, nemocni.. ne razumijem!