Nina
Sesvećanin se pokrenuo

Spol: 
|
 |
« : Veljača 07, 2010, 13:01:41 » |
|
..ljudi, sta ima? ..nitko se vise ne javlja, ne pisemo, forum nam spava.. ..oni koji se jave, kako ste mi? sta ima novo u vasim zivotima? jel volite ovaj snijeg? pauk vas i dalje muci u sesvetama? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #1 : Veljača 07, 2010, 18:34:00 » |
|
Nina bok je nema tak javljanja kao prije, ljudi su pozaspali il' ih treba animirati da pišu  da da volim ja snijeg kad sam na toplom  mene pauk ne muči  tak i tak se prošetam kud treba, pa nemora se doći do ulaznih vrata s autom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
La_LuNa
moderatorica koja odgaja
Sesvećanin se pokrenuo

Spol: 
..teta u vuticu..
|
 |
« Odgovor #2 : Veljača 07, 2010, 23:32:32 » |
|
helou Nina  mene pauk ne brine jer vozim bicikl  po ovom vremenu niti to 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.. Albert Einstein
|
|
|
zeljko.
Sesvećanin se pokrenuo

Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 : Veljača 09, 2010, 19:08:38 » |
|
e ninač svaka čast mene ne muči pauke jer nisam tu u sesvetama i kad jesam tak i tak se parkiram tamo gdje je dozvoljeno parkiranje a šta se tiče snjega baš je čljep i bijel uživancija u viksi na bregu pit gemište i malo degustirat kobase špekec salame šunkicu i takve domače delicije aj bok idem na gemištec
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Nina
Sesvećanin se pokrenuo

Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : Veljača 27, 2010, 17:08:36 » |
|
..znaci ipak ima nekoga na ovom forumu..  .. ..evo nam i lijepog vremena, pa se lakse dise..meni je osobno snijega vec dosta..  .. ..ja sam vam se zaposlila, nakon godinu dana trazenja posla, pa uzivam u radnickim mukama..  )..ima li kod vas kakva lijepa vijest?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #5 : Veljača 27, 2010, 18:24:58 » |
|
..znaci ipak ima nekoga na ovom forumu..  .. ..evo nam i lijepog vremena, pa se lakse dise..meni je osobno snijega vec dosta..  .. ..ja sam vam se zaposlila, nakon godinu dana trazenja posla, pa uzivam u radnickim mukama..  )..ima li kod vas kakva lijepa vijest? čestitam Nina na zaposlenju  evo i ja isto našao posao  sam svoj majstor kako bi se reklo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
La_LuNa
moderatorica koja odgaja
Sesvećanin se pokrenuo

Spol: 
..teta u vuticu..
|
 |
« Odgovor #6 : Veljača 27, 2010, 18:38:59 » |
|
heeeeeee,e krenulo nas je, i s postovima i s poslovima  i ja dobijo nju đab, radit cu u novom vrticu u Novom Jelkofcu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.. Albert Einstein
|
|
|
|
|
Nina
Sesvećanin se pokrenuo

Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : Veljača 28, 2010, 13:16:46 » |
|
..bravo bravo, Davore i Luna..sad znam kome cu se javiti kad cu trebat vezu za vrtic  ))))).. ..znaci ipak je ova zima bila pozitivna za nas..ja radim tu u Sesvetama u Allianzu na Bjelovarskoj, pa ako kome sta zatreba, slobodno se javite, a naravno za moje forumase je tu i poseban popust..  )))..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #9 : Veljača 28, 2010, 18:17:29 » |
|
..bravo bravo, Davore i Luna..sad znam kome cu se javiti kad cu trebat vezu za vrtic  ))))).. opa to se nekaj planira već 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Nina
Sesvećanin se pokrenuo

Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 : Ožujak 03, 2010, 20:41:46 » |
|
..bravo bravo, Davore i Luna..sad znam kome cu se javiti kad cu trebat vezu za vrtic  ))))).. opa to se nekaj planira već  ..neeeeeeee, al imam frendice koje planiraju..  )).. ..ja jos ne planiram ni udaju..nego Davore, kad ti istice polica za auto? da neki popust odmah rijesimo..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #11 : Ožujak 03, 2010, 21:17:11 » |
|
..neeeeeeee, al imam frendice koje planiraju..  )).... a to ja ne znam jel ti planiraš ili ne  ..ja jos ne planiram ni udaju..nego Davore, kad ti istice polica za auto? da neki popust odmah rijesimo..
negdje u 5 mjesecu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
La_LuNa
moderatorica koja odgaja
Sesvećanin se pokrenuo

Spol: 
..teta u vuticu..
|
 |
« Odgovor #12 : Ožujak 03, 2010, 23:57:46 » |
|
o, ninach, pa ti radis par kuca od mene  ja zifim na bjelovarskoj  inace, nis od veza za frtic. u danasnje vrijeme ti to samo bandinjos himself moze srediti.. kriteriji su strasni.. ravnatelji ne mogu ubaciti "nekog svog", onda ti je jasno da jedna teta nema ni malo sanse "progurati" nekoga..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Nina
Sesvećanin se pokrenuo

Spol: 
|
 |
« Odgovor #13 : Ožujak 04, 2010, 20:20:24 » |
|
o, ninach, pa ti radis par kuca od mene  ja zifim na bjelovarskoj  inace, nis od veza za frtic. u danasnje vrijeme ti to samo bandinjos himself moze srediti.. kriteriji su strasni.. ravnatelji ne mogu ubaciti "nekog svog", onda ti je jasno da jedna teta nema ni malo sanse "progurati" nekoga.. ..da? nisam znala da si na bjelovarskoj..navrati na kavu jedan dan..ja sam najcesce cijele dane tamo  ).. ..nisam znala da je takfo stanje, nis onda moram do banditosa jednog dana..il se mozda i nekaj promjenit dok ja potomke smislim..  ))).. ..neeeeeeee, al imam frendice koje planiraju..  )).... a to ja ne znam jel ti planiraš ili ne  ..ja jos ne planiram ni udaju..nego Davore, kad ti istice polica za auto? da neki popust odmah rijesimo..
negdje u 5 mjesecu  ..hehehhehehe, sve ce se znati na vrijeme,  ))))..to jos nije u planu..  )).. ..ajde, javi mi se par dana prije ili mi posalji tu na inbox samo koja ti je registracija i broj na koji te mogu dobiti, a ostalo je moja briga..  ))..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
đi
Sesvećanin se pokrenuo