Sesvete-Online.Info / Sesvete.Org
Ožujak 21, 2010, 17:26:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Sesvete   Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Pronađen rotvajler ( okolica Sesveta )  (Posjeta: 337 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ivuschka
Ankete
*

« : Siječanj 05, 2010, 22:03:15 »

Jutros mi se došetao rotvajler pred kuću, Prekvršje, Kašina ( nažalost nemam fotoaparat trenutno kod sebe pa ne mogu staviti sliku ).
Onako od oka najviše dvije godine star, uredan, nema ogrlice, mrvu dulja dlaka nego kod skroz čistih, rep kupiran.
Drag, plah, pažljiv, dopušta se dirati samo uz oprez, jeo je tek nakon šnjofanja, nije halapljiv, i nije glasa ispustio cijeli dan pa pretpostavljam da je pas koji je živio u stanu a i froliće ( krutu hranu ) je pojeo bez problema, pa je očito i na to naučen.
Osobno se nadam da je samo izgubljen i da će ga netko ipak tražiti, makar sve se bojim da ga je netko ovamo doveo i ostavio jer živim na takvom mjestu gdje se to već događalo
U azilu u Dumovcu su mi rekli da nema mjesta, jedino ga mogu dovesti u veterinarsku da probaju očitati čip ako ga ima.
Uzela bih ga sebi makar imamo tužne uspomene na svog rotvajlera, ali ja psa drugog već imam, nisam ih htjela stavljati zajedno u boks, pa sam ga stavila u garažu jer je vani jako hladno..

Ako čujete nešto o odlutanom rovajleru, molim vas da mi javite na pm.
A sutra ću nazvati suzu i pitati što dalje...

hvala unaprijed.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.109 sekundi uz 20 upita.