čestitke novom(starom) gradinačelniku

suze?
ja sam valjda jedina koja se veseli Bandicu jos 4 godine.. zato sto sam bitch pa to gledam (zlobnici bi rekli iz koristoljublja, no oni sirokogrudniji shvatit ce da se radi o opcoj dobrobiti) kroz vrtice: kolike je vrtice covjek vec sagradio, a gradit ce ih jos!! :smajlic koji se klanja:
nek je on kakav god da je; naporan i iritantan s tom svojom kajkavstinom, nek ide na jetreni organ sa svojom opcom sveprisutnoscu, ma progledat cu mu i za one njegove kumove! jer sta je da je, pogledajte koliko je za zagreb ucinjeno otkad je on na vlasti! radije nek pare od mojih poreza i prireza odlaze na autobusna stajalista, cvijece na bundeku i vece u dupcu, nego nekom tamo xy iz necemoimenovatinajlopovskijustranku u dzep!
kaj si pala na glavu, il ti se nekaj pogoršalo?
tak kak on gradi moze svatko, evo ti link pa ces shvatit dalje sama:
http://crazy_alen.javno.info/gn.php?m=1&rbr=24842&kategorija=napravio je..
sta je da je, al napravio je dosta za ZG..
i svaka čast na tome, čišći je, u nekim segmentima ljepsi..negdje je pretjerao, negdje ne..al nemres sve ukuse zadovoljit..
no, moglo je to jeftinije..i bez ZG Holding-a, kratkoročno to sve izgleda lijepo, al zadužio je grad toliko da će to jos otplaćivat 10etak generacija iza nas..