Autor Tema: Trebam vaše mišljenje!  (Posjeta: 1152 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline J.Avery

• Spavalica
  • *
Trebam vaše mišljenje!
« : Ožujak 24, 2009, 13:07:53 »
Ovak, svi znamo kakvo je Sesvete predivno mjesto za življenje, ja sam tu cijeli život što je već više od dva desetljeća. Moram reći da uopće ne volim turbo folk muziku, i tužan sam i razočaran, što Sesvete spada u progorje a sve pršti sa cajkama.

Ja Vas pitam koliko bi ljudi podržali otvaranje kafića/night bara samo sa stranom muzikom u Sesvetama, jer ja mislim da u svima nama drgim Sesvetama još ima "normalnih ljudi" koji ne vole turbo folk "muziku" i koji slušaju stranu i domaću muziku. Ja pouzdano znam da se planira takvo nešto otvorit ali ljudi se premišljaju jer ipak je to investicija, što ako ne uspije, zato me zanima što ljudi iz Sesveta misle o tome.

Hvala svima!

Offline đi

• Sesvećanin u akciji
  • Spol: Muški
Odg: Trebam vaše mišljenje!
« Odgovori #1 : Ožujak 24, 2009, 16:36:37 »
mislim da nije tolko do toga jel strano il domace prsti iz zvucnika, vec koji je to stil..
kafica s takvom glazbom sto spominjes ima po sesvetama, i otvaranjem nekog novog nece se desit nikakav povijesni dan, night bar je vec nesto drugo..iako sad kad doleti toplo vrijeme, hebo kafice i klubove (osim ako je neki kocert), priroda i drustvo rulz...

kako na sirem podrucju nemas nekog takvog night bara moglo bi bit uspjesno..

Ja pouzdano znam da se planira takvo nešto otvorit ali ljudi se premišljaju jer ipak je to investicija, što ako ne uspije, zato me zanima što ljudi iz Sesveta misle o tome.

a sta ako ne uspije, vjerojatno ce putem San Antonia, u krs i lom..kratkotrajna slava s narodnjacima,i permanentna propast dok ne dodje ideja, il druga generacija..iako se Dado sad opet premislja u vezi zive glazbe petkom (rock, zabavna i slicno), zivi bili pa vidli..

Offline pataren

• Sesvećanin se pokrenuo
  • **
« Odgovori #2 : Ožujak 30, 2009, 01:54:40 »
treba koncerata a ne kafića s muzikom...to se već  na ovaj ili onaj način ima

Offline zmaja

• Sesvećanin se pokrenuo
  • **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #3 : Travanj 02, 2009, 22:26:44 »
ja sam ZA koncerte!

Offline mali_mrav

• Sesvećanin se pokrenuo
  • **
« Odgovori #4 : Travanj 06, 2009, 23:16:04 »
svi onda na Mišu 19.04 u Arenu!!!!

Sesvete-Online.Info / Sesvete.Org

« Odgovori #4 : Travanj 06, 2009, 23:16:04 »

Offline zmaja

• Sesvećanin se pokrenuo
  • **
  • Spol: Ženski
« Odgovori #5 : Lipanj 09, 2009, 20:00:12 »
svi onda na Mišu 19.04 u Arenu!!!!

Gdje je Arena u Sesvetama?

Offline Davor

• Dobri duh Sesveta :-)
  • Sesvećanin u akciji
    • Sesvete-Online
« Odgovori #6 : Lipanj 09, 2009, 22:26:47 »
Gdje je Arena u Sesvetama?

to mali_mrav zeza  ::)

Offline pataren

• Sesvećanin se pokrenuo
  • **
« Odgovori #7 : Rujan 09, 2011, 02:35:51 »
nisam mislio na "Mišo" koncerte  ::)

Kepler

• Gost
« Odgovori #8 : Rujan 26, 2011, 08:42:59 »
Caka je u tome da kafić kao kafić više živi od ljudi koji slušaju cajke nego od metalaca i rokera. Recimo, ja isto ne podnosim cajke, ali, paz' sad: ne idem po kafićima. Uopće. Osim kad se idem naći s nekim onako, vanserijski, pa nemamo gdje drugdje pa odemo u kafić. I siguran sam da ima puno ljudi poput mene.

S druge strane, znam da ima puno mlađih koji su stilski "na mojoj strani", ali uvijek je tu pitanje uzorka. Nekako mi se čini da cajkaroši puno više troše, a vođenje kafića je prije svega biznis. Na kraju mjeseca treba platiti režije, porez, sirovine, radnike i, na kraju, sebe. Da, volio bih da postoji neko mjesto gdje bi se puštala baš "moja" muzika, ali čak i da to mjesto postoji, nisam siguran da bih tamo redovito išao.

Sesvete-Online.Info / Sesvete.Org

« Odgovori #8 : Rujan 26, 2011, 08:42:59 »